Démonok és Angyalok harca.

Démonok és Angyalok harca.
A jóga szentírások próféciái szerint is egy zavarodott korszakba élünk már jó pár ezer. Az emberiség látszólagos technikai fejlődése egy óriási tudati degradációja alkotta gyötrelmes világban élünk. Az össze ősi mitológiában a gonosz és a jó, a félistenek és démonok harca az örök élet elixírjéért egy alaptéma.Ez egy mély szimbolika.
A tudatosság, a fény és a mechanikusság, a sötét erők harca az emberi tudatért. Az életadó elixír a spiritualitás tudat felnyitó folyamata. Amit a démonok állandóan próbálnak eltakarni az emberiség elől, az “angyalok” pedig folyamatosan kinyilatkoztatják az emberi felemelkedésért. A démonok nagyon jó tudják a tudat erejét, azért van az, hogy pont a tudatosságot akarják elvenni, elfedni. A tudat emelkedésével az élőlény kikerülni a mátrix hatalmából és így a démonoknak nem lesz uralma rajtuk Természetesen ez az Isteni Színjáték része, de ez egy másik misztérium.
Az élet adó elixír a spirituális folyamatok árama.
A negatív erők pedig a mechanikus, tudattalan cselekvések terepe.
Ez a korszak nehezített terep! Minden másnak tűnik mint ami valójában. Ami igaznak tűnik, gazság, és fordítva.
A Ősi Puránákban a jóslat elmondja, hogy a Kali.yugában a vallást gondolják vallástalanságnak, a vallástalanságot pedig vallásnak. A királyok többé nem akarják az emberek jólétét, a jog nem az igazságot szolgálja.
De ha megérjük az rendszerét annak hogy működik a Mátrix, az illúzió, akkor ki tudunk igazodni az önmegvalósítással kapcsolatban s akkor van remény.
Az a személy aki a spirituális útra lép, vigyáznia kell, és használnia az intelligenciáját. Ebben a korban is rendkívül erős lesz a vallások, és hamis spirituális folyamatok ereje.
Mit jelent, hogy hamis. teljesen mindegy, egy vallás vagy spirituális társaság milyen szép dolgokat szajkóz, és milyen szentírást lebegtet, milyen szépen öltözött, karizmatikus prófétájuk van, azt nézd, hogy az általuk ajánlott folyamat a tudat fejlődése, nyílása történik e. vagy inkább csak abba az irányba visznek, hogy ne gondolkozz. Előregyártott elméleteket programoznak a fejedbe, hogy ne is gondolkozz.
Amikor vak követésre kényszerítenek ideológiákkal és dogmákkal. Amikor nem kérdezhetsz, mert ha kérdezel az eretnekség, mert meg mered kérdőjelezni a próféta vagy az írás hitelességét Ahol az egyén integritása el van taposva a “önátadás” jegyében. Ahol a képességeidet inkább elveszíted mint fejleszted. Ahol az anyagi eredmény és a külsőségeket központi fontosságúnak tekintik, a spiritualizmus köntösében. Ahol nincsenek mély metafizikai témák a tudat feltárásának folyamatáról, annál több szentimentális vallásos elképzelés a ígért “mennyországról. Ahol mindenki csak a szentírásokat és a prófétát idézi, de maga semmilyen megvalósítás birtokában nincs. Ezek az utak zsákutcák. Azért veszélyesek mert az őszinte spirituális keresőt becsalják egy zsákutcába és elhitetik vele, hogy halad valahova, pedig a tudatát inkább rabul ejtették.
A valódi tudás ragyogó, megvalósításokkal és szabadsággal teli ami a lelket ragyogással tölti meg. Nincs benne erőszak, meggyőzés, küzdelem, manipuláció és presszió. Kevesebb jelenjen meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *