“Honnan tudod te, hogy én milyen spirituális szinten vagyok?”

“Honnan tudod te, hogy én milyen spirituális szinten vagyok?”
Nyugalom! Tudható!
Valaki tette már fel nektek ezt a kérdést?
Ha megismered a 7 csakra működésének szimptómáit, akkor számodra nincs több “bullshit”
Sokan akik akarnak eladni “spirituális árucikkeket”, vallásokat az őszinte keresőknek, azok általában magukat nagyon emelkedett spirituális szintűnek titulálják. De ezeket csak olyan embereknek lehet eladni, akinek semmilyen tudásuk nincs a valódi spirituális területen. (Nem nehéz eladni egy roncs kocsit olyannak aki még sosem látott jó autót.)
Ezek a tudatosan vagy nem tudatosan csalók általában mindig a külsőségekre alapoznak. karizmájuk biztosan van mert amúgy nem gyűlnének emberek köréjük ( ez a visuddha csakra részleges aktivitásának is a szimptómája amúgy). De álltában ügyelnek arra, hogy öltöznek, beszélnek, “spiri milliőt” varázsolnak maguk köré. A tanítványokat szinte vadásszák, mert a tömeghipnózis alapja a nagyszámú elismertség. Sokszor valamiben kiemelkedőek, mint lemondás vagy intellektuális tudás. Ami pedig a legfontosabb, hogy követőiket csodás ígéretekkel halmozzák el, amik persze legtöbbször évtizedek alatt sem teljesülnek.
EZEK VISZONT NEM FELTÉTLEN JELENTENEK LELI FEJLETTSÉGET!
A csakrák működésének és aktivitásuk szimptómáival tisztában lévő embereket viszont ilyen “bullshittel” már nem etetnek meg. Azonnal látszik, ha “meztelen a király”.
A tudatosság isteni energiája lent alszik a gyökér csakrában általában minden materializmusba ragadt embernek. A hét csakrán keresztül felemelkedő tudatosság, minden egyes csakra aktivizálásokat szimptómákat nyilvánít. Azt is lehet tudni, ha valaki a spirituális gyakorlatai ellenére még mindig be van ragadva a gyökér csakrába és semmit nem tapasztal, hiába gyakorol, és azt is hogy ha a tudatosság el kezd emelkedni, és a gyakorló milyen élményeket kap a különböző szintek elérésével. Ha ez a tudatosság-energia szépen lassan emelkedik és ezeket az energia központokat aktívvá teszi, akkor ennek testi, érzelmi, mentális , kauzális és spirituális szimptómái vannak. Teljes mértékben téveszthetetlen tulajdonságokat fognak kreálni a gyakorlók. Minél feljebb emelkedik valaki a tudatosság energiájának szintjein, annál jobba jártas lesz mások beavatkozásában. Így egyértelműen felismerhető az aki a szinteden vagy az alattad lévő szinteken van, de nagyjából bemérhető egy emelkedettebb személy is ezen tudás alapján.
Az elkövetkező napokban ki fogom elemezni ezeket csakránként, hogy el tudjatok igazodni másokon. Mielőtt bárkit elfogadnátok mint spirituális tanácsadó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *