“Öntvény” leszel vagy vadon nőtt, természetes “virág”?

Mit jelent , hogy öntvény? Egy előre formába olvasztott objektum. Amit más határoz meg, képzel el, önt formába, azzal az elképzeléssel, hogy mindenkinek úgy kell kinézni, gondolkodni, ami az éppen adott formula. Ez nem spirituális, de még nem is emberi! Ez egy deviátori program , ami ellene meg az isteni sokszínűségnek, és előre programozott, tudat nélküli mechanikusságot kreál a világban. Ezt látjuk a politikában, az oktatási rendszerben, a vallásokban, és még a természetbe is bele akar nyúlni ez a öntudatosságot elnyomó erő, lásd génmanipuláció.Mit jelent vadon nőtt “virág”? Azt, hogy az isteni teremtés programjai, amit természet alapból futtat, és totális harmónia van benne, ostoba, korlátolt agyú emberek “jobbá” akarnak tenni.

Az ember intellektusa is úgy van teremtve, hogy önmaga eredetét keresi, és nem kell tele tölteni mindenféle fekáliával.Minden lény ebben az univerzumban a természetes emelkedés programjába van. Az ember is. persze az emberi létforma egy extra adag intelligenciát kapott, hogy az igaz harmonikus univerzumon túli eredetét is el tudja érni, de ezt félrevezetett egyén rosszul értelmezi. Úgy gondolja, hogy az ő feltételekhez kötött tudata által elképzelt, formára kell formálja a világot, és a benne lévő többi élőlényt is. Ahelyett, hogy a emelt intellektust, a természettel összhangban, a saját emelkedésére használná, és magával törődne, úgy gondolja, hogy az ő emelkedett, persze magának sem működő gondolatait, másokra erőltesse, hatókörének mértékében. Ez az ego kiterjesztése csupán, politikai, morális elvek, vallási elképzelések alapján. Az előre formába öntött tudat lezár, és soha nem lesz képes semmilyen emelkedésre, akkor is ha az ígéretek nagyon vonzóak. Persze itt a vallások is felsőbb isteni utasításokra hivatkozva faragják az öntőformáikat, mégis ellene mennek a természetes fejlődésnek.

A valódi spirituális folyamatok sosem mondják hogy ne gondolkodj, csak fogadd el amit mondunk és sose kérdőjelezd meg. Persze azon senki nem gondolkozik el, hogy rengeteg vallási irányzat van és totál más dolgokról beszélnek a felszínen. Mindenki a saját öntvényét próbálja másokra is ráerőltetni, szépen vagy erőszakosan. Onnan ismersz fel egy “isteni vagy természetközeli gondolkodás”, hogy nem akar előre gyártott formába beleolvasztani, hanem látja a teremtés sokszínűségét, hogy minden fejlődési folyamat, mind természeti, mint intellektuális vagy spirituális lehetőségét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *