Az univerzális időben az emberiség folyamatosan kipusztul, cserélődik.

A materialista ember nem lát egy dolgot, hogy van egy univerzális rend és attól eltérve, mindig a természetes kiválasztódás útján elhullik a tudati fejlődésre nem képes, kisiklott emberiség. Az ostoba ember azt gondolja az erős marad fenn, pedig az marad fenn aki kihasználja az adott intelligenciáját tudati emelkedésre.

Van egy univerzális krida, vagy játék amibe a tudatosság lekorlátozva szétszórja magát a játék kedvéért. A játék az, hogy az univerzum 49 dimenzióján belül, 8400000 létformán keresztül emelkedik és tapasztalja a kiterjesztett energiát univerzum formájában. A mai kvantumfizika már megállapította azt amit a jógik sok ezer éve tudnak, hogy az anyag nem létezik, csak koncentrálódott besűrűsödött energia minták. Azaz az univerzum egy olyan rezgéskavalkád, ami információt tartalmaz, és hangként nyilvánul meg. A Magas frekvenciák is egy ponton fénnyé válnak.A tudat emelkedése a játék. 1 kalpa 4320000000 év alatt van 7 korszak, és azon belül hét al-korszak. Mindegyik egy fő emberi fajt és 7 al-gyökérfajt teremt Most vagyunk az 5. főkorszak 5 . al-korszakában. Az Árya kor 5 ik gyökérfajának végén, ahol fog váltani a 6.-ba. Az előző korok voltak, a Atlantisz, Lemúria, Hyperborea, Polaris. Minden korszakban az emberiség tudata emelkedett, cél pedig az önfelismerés, az önmegvalósítás teljes állapota. Finoma azt szeretném közölni ezzel, hogy az emberi élet a tudati felemelkedés a lényeg, az ÖNFELISMERÉS. Nem az anyagi, technikai fejlődés, a túlélés materiális megoldásainak tökéletességre fejlesztése.

Azok az emberi fajok amik ebben kisiklanak azok kipusztulnak. Mert a teremtés nem a polírozott állati civilizáció kifejlesztése miatt van. A teremtés lényege az elfedés, és a felfedés. A lélek elfelejti eredeti transzcendentális állapotát, tapasztal és utána felismeri létét. Azt hisszük majd a nagy okos emberiség kitalálja hogy lehet megmenteni a földet és tovább kizsákmányolni, az állatias célokra. Van egy univerzális terv ami be fog teljesedni. Annyi lehetősége van azoknak az embereknek , akik felismerik tudatuk erejét, hogy ne kerüljenek a szemeteslapátra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *