Egy polírozott állati civilizáció részeseiként nehéz értéket képviselni

10307209_630579900364624_2332246953419024666_nA mai jegyzetemet egy tegnapi beszélgetés inspirálta. Amelyben a vitapartnerem az egészséges táplálkozásról “beszélgettünk”.

Feltettem egy képet egy vega gabonakolbászról, és ő ehhez hozzáfűzte, hogy 3 napig ő is “vegetáriánus” volt de teljesen legyengült és leromlott az immunrendszere. persze mikor 3 nap után evett egy szelet húsos pizzát, mindjárt erőre kapott!

Istenem! Először nem tudtam sírjak egy vagy nevessek. Amikor egészséges ételekként pizzát és húst hozunk fel példának az már a legalja mindennek.

Milyen erős lehetett a húsevéstől az immunrendszere ha 3 nap alatt leromlott? :)

Az egészség oldaláról itt már nem nagyon írnék. Ha valaki szeretne jobban utána nézni a következő linkeken megnézheti mit is mondanak orvasi szemmel a vegetarianizmusról.

A KÍNA TANULMÁNY A valaha elvégzett legátfogóbb táplálkozástudományi vizsgálat eredményei és annak megdöbbentő következtetései a táplálkozással, fogyókúrával és a hosszú távú egészséggel kapcsolatban T. Colin Campbell, Ph. D. és Thomas M. Campbell II.     http://brihaspati.net/downloads/Kina_tanulmany_Colin_T_Campbell.pdf

Vagy egy másik alapos cikk:     http://www.tamasidr.hu/a-veganvegetarius-es-a-predan…/

A személyes példámból csak annyit tennék hozzá, hogy 24 éve vagyok vega és az idén csináltattam teljes vérkép vizsgálatot. A vérképen olyan tökéletes, hogy a dokinéni elmentette a fotót mert ritkán lát ilyen jót. Megnézte a mikroszkópban egy egyből rávágta, hogy ön vegetáriánus ugye ? Pedig ő nem volt az.

A PH- tökéletes, az ásványi anyagok tökéletes szinten, Antioxidáns szint maximum, immunrendszer messze tökéletes. Ja és átlag ember vagyok aki nem szuperman.

Egy másik példa az életemből. Édesapám 10 éve halt meg agyrákban. Sportoló volt de nagy húsevő. Amikor diagnosztizálták, nála a rákot, az amúgy húsevő orvos, azonnal azt mondta neki , hogy térjen át a vegetáriánus táplálkozásra addig amíg felépül. Csökkenteni kell a méregbevitelt a hús elhagyásával és sok gyümölcs és zöldséggel fel kell erősíteni az immunrendszert! 

Na ennyi az egészség részéről. :)

A nyugati “civilizációban ” sajna mind ez természetes. El van dugva előlünk az igazság. Mert a betegség jó üzlet. A tudatlanságban lévő embereket könnyű manipulálni és irányítani. Az emberek nagy rész ártatlanul be van csapva. Egyszerűen csak nem tud a valóságról. Ezért van szükség arra, hogy akik tudják ezeket az infókat, azok meg is osszák azokkal akik hajlandóak változni.

Minden ősi kultúrában, főleg keleten, egy nagyon alacsonyrendű embernek tartották azokat akik húst ettek. Mert az azt jelenti, hogy morálisan is degradált és a lelki filozófiáról sem tud. A régi civilizációk virágoztak, az emberek sokkal kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak voltak mint a mai ember.

A mai degradált, materialista, erőszakos és tudatlan “civilizációja” pedig nagyon fejlettnek gondolja magát. Közben pedig a teljes összeomlás felé tart.

Az emberek csodálkoznak, hogy milyen erőszakos a világ, hogy tesszük tönkre a természetet. Az emberek harcolnak egymással mert önzőek, mohók, rosszindulatúak és örökké elégedetlenek. Persze! Ez automatikus visszahatása annak, ahogy élnek.

A karma törvény egy univerzális törvény!  

http://nitayoga.com/karma-hiszel-benne-vagy-nem/

Ha ezt az egyetlen egyszerű természeti törvényt megértenénk, a világ egy csodás, élhetőbb világgá változna!

Én is azért élem úgy az életem ahogy. Mert nálam működik. Működik másnál is.

Kérek minden olyan intelligens embert, hogy szerezzen tudást az élet valódi értékeiről és adja át másoknak! A világot csak így lehet megmenteni!

http://nitayoga.com/yoga-will-save-the-world/

Om tat sat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *