Születés, öregség, betegség, halál, az élet állomásai ebben a világban

10350601_641619852593962_4388694168945720612_nSzületés, öregség, betegség, halál, az élet állomásai ebben a világban. Az idő befolyása alatt pedig szépen lépkedünk előre. Minden nappal közelebb az elkerülhetetlen utolsó állomáshoz.

Az emberek becsukják a szemüket, fülüket, amikor ez szóba kerül. Nem akarunk tudatosak, lenni arról, ami elkerülhetetlenül közeledik. Miért? Miért jó tudatlanságban élni?

Az emberek nem tudatosak a mindennapjaikban arról mi is a helyzet valójában. Minden túl „szép” odakint. Még én is aki, nap, mint nap emlékeztetem magam a világ valódi arcára, tudom elfelejteni a fontosságát annak, hogy tudatosan használjam a rendelkezésre álló időt. Okosan kihasználni az ebben a világban töltött időt és tudást szerezni arról, ami a valóság a MATRIX-on túl.

Itt a kórházban jobban azonosulnak az emberek ezzel az igazsággal és az arcukon az aggodalom. MI LESZ?  Rengeteg kérdés. MIÉRT ÉRDEMLEM EZT?  Stb. Nincs válasz és a tudatlanságban a szenvedés megmarad.

Mikor bejöttem ide, megcsapott ez a negatív energia. Az emberek szenvedése és aggodalma. Zavart. Aztán egy más oldalról kezdtem nézni és inspirált az, hogy tudom mi a valóság és ez csak egy emlékeztető számomra, hogy ezek a dolgok engem is érintenek, és hogy nincs idő. Az emberi élet nem arra való, hogy az ostobábbnál ostobább dolgokkal elherdáljuk a drága időt, amit arra használhatnánk, hogy kiemelkedjünk ebből, szörnyű szituációból. Születés és halál örök körforgásából ahol a boldog pillanatok száma is nagyon kevés miközben az anyagi energia mindenféle szenvedés formájában csapkod minket. Lépni kell és kihasználni az időt! Tudást szerezni arról, hogy van ennél több.

http://nitayoga.com/joga-inspiracio-az-eletmod-es-szemleletvaltasra-ami-megvaltoztathatja-a-vilagot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *