Megvezetett fogyni vágyók!

Valahogy mindig sokkot kapok, amikor a médiában azt hallom és látom, hogy a fogyni vágyó embereket megvezetik olyan ajánlatokkal, ami nélkülözi az egészséges táplálkozást és mozgást, és mégis csodás eredményeket érnek el.

ILYEN NINCS!

A probléma az, hogy MINDENT LEMONDÁS NÉLKÜL AKARUNK ELÉRNI!

https://www.facebook.com/notes/kiss-zolt%C3%A1n-nitai-yoga-/a-mai-ember-betegs%C3%A9ge-hogy-mindent-lemond%C3%A1s-n%C3%A9lk%C3%BCl-akar/439956789426937

A mai ember alapvető hibái ami túlsúlyhoz vezet:

– Többszörösét eszi annak amire a test fenntartása miatt szükséges lenne.
– Minőségtelen , finomított , tápanyagtartalomban szegény , egészségtelen dolgokat eszik.
– A táplálkozás mennyisége és időelosztása helytelen.
– Ész nélkül eszik mindent mindennel kombinálva.
– Mindenek felett pedig LUSTA és nem mozog.

Szuper! Minden feltételünk adott, hogy komolyan elhízzunk, mindenféle betegségre tegyünk szert, felboruljon a szervezetünk minden létfontosságú működési rendszere , egyensúlya.

No és miből élnek a szemfényvesztők !!!!

Kihasználva az emberek kontrollálatlanságát és lustaságát horror összegért felajánlanak különböző ételeket , étel kiegészítőket , folyamatokat amikkel ki tudod kerülni a mozgást és egészséges táplálkozást !

– turbódiéta ! 2 hét alatt lefogyhatsz X kilót mozgás nélkül. / na erről az ostobaságról már nem is beszélek mi a hatása annak amikor hirtelen fogysz le mert a téma már túl elcsépelt. lényeg hogy semmi tartós eredménye nincs /

– Vegyél be ezt azt ami elveszi az étvágyad , leköti a zsírt , bepörgeti az emésztést . stb
/ egy természetellenes anyag ami felborítja a szervezet működését , elvégzi helyetted amit a testnek kellene , arra ösztönözve a tested hogy még jobban leálljon a természetes anyagcsere folyamatról , függővé téve a testet a bevitt anyagtól , mivel már anélkül nem fogja tudni ellátnia a test az anyagcsere funkciót /

– Szívasd le magadról a zsírt ! Tök jó csak épp pár hónap alatt vissza rakódik ha nem változtatsz az életmódodon. Megint gazdagabb lett egy plasztikai sebész rajtad : :D

– tegyél magadra drótokat amik helyetted mozgatják az izmaidat . Hűűű ez nagyon komoly . Ha valaki kicsit foglalkozik Ayur védával akkor tudatos arról hogy van energetikai rendszerünk is van amibe az elektrosokk olyan rossz hatással van, hogy nem is gondolnánk. Milyen károkat okoz az energetikai rendszerünkben.

Sorolhatnám számos szemfényvesztő , ideiglenes eredménnyel rendelkező , egészségtelenebbnél egészségtelenebb folyamatokat de elárulom, hogy nincsenek csodák .

Az szép külső, egészséges test és mentális állapot csak egy hosszan tartó , folyamatos egészséges életmód , táplálkozás és mozgás eredménye!

Az egészség az egy életmód és tudatállapot !

Mit tegyél, egészséges és szép legyél!

– Egészségesen táplálkozni

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340882202667730&set=a.340882176001066.80848.237834002972551&type=3&theater

– Naponta 5-6 szor enni keveset. Este 6 után már ha lehet nem enni.

– Sokat inni tiszta vizet.

– Hetente 3- 4-szer mozogni egy órát. Jógázz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *