24 év vegaság – vérvizsgálat

vérkép

Csak hogy folytassam az előző jegyzetem, még egy csodás tapasztalatom volt tegnapelőtt amikor is elmentem egy vércsepp-analízisre, ami annyira részletes diagnózist ad az aktuális egészségi állapotunkról, hogy nem is hinnénk.

Ne értsetek félre, ezek a jegyzetek nem a saját fényezésemre szolgálnak, hogy én milyen Superman vagyok, hanem inkább az egészséges életmód, táplálkozás és a jóga csodás hatásait szeretném a saját példámon keresztül bemutatni.

Tehát egy ilyen vércsepp analízisből meglehet állapítani mindent. Betegségeket , daganatot ki lehet mutatni , test savasodást , ásványi anyag hiányokat , gombásodást , allergikus állapotokat , immunrendszeri problémákat.

Nem mondtam semmit magamról a doktornőnek hogy ne tudja hogy vega vagyok. Kíváncsi voltam mit mutat ki a vérképem.

Az első mintán a vér állapotát vizsgálta azt mondta hogy a vérem sűrűsége magasan az optimális felett ami azt jelenti hogy a vörös vértestek egyáltalán nem ragadnak egybe és függetlenül mozognak ami tökéletes. Egy hús evő embernek ezt lehetetlen elérni . még a legegészségesebben táplálkozó húsevőnek is vannak összetapadt vértestjei és amin meglepődött hogy a vércsepp szélén ami az azonnali alvadás következtében összetapadtnak kellett volna lenni még 5 perc múlva is függetlenül mozogtak a vértestek. A vérem tökéletes állagot mutatott. A másik amin meglepődött még , és amit az elején még említett is , mivel a kezem a műtét óta még mindig gyulladásban van és kicsit dagadt , azt mondta hogy a vérem biztos kimutatja a gyulladást és nem ilyedjek meg mert az nem reális , csak ideiglenes , nem reális képet kapunk. Erre mikor belenézett a vérembe gyulladásnak nyoma sem volt mert annyira tiszta a méregtelenítő rendszerem hogy a nem marad semmi gyulladásos maradvány a véremben annak ellenére hogy a gyulladás nyilvánvaló.

A második száraz mintából látható volt az ásványi anyag hiány és egyebek.

Az eredmény 24 év vegetarianizmus után :

– tökéletes test-PH

– semmi ásványi anyag-hiány

– tökéletes antioxidáns-szint

– nehézfém-tartalom szinte nulla

Szóval ez úton szeretném minden vegetáriánusságon vitatkozó ismerősömnek üzenni, hogy semmi nincs a húsban, ami kellene az egészséghez .

Sőt, ajánlanám majd a következő irományokat elolvasásra:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340882649334352&set=a.340882176001066.80848.237834002972551&type=3&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *