Oktatóképzés

 

Jógaoktatói képzés a Ganapati Yoga Stúdióban.

1016991_495099157246033_19940800_n

Képzésünk 200 órás nemzetközi  (Yoga Alliance International )  hatha jóga diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. Regisztrációt is kérhetsz a YAI weboldalán mint okleveles tanár. A világ nagy részén ez az egyetlen típusú diploma amellyel órákat adhatsz hivatalos jógatermekben.

A 200 óra egy része elméleti, másik gyakorlati órákból áll össze.

A képzés egyedülállósága, hogy flexibilisen alakul a diák képességeihez és haladási tempójához. A vizsga letételére 8 hónap áll rendelkezésre  Bármikor becsatlakozhatsz a tanfolyam aktív csapatába, mivel az elméleti oktatás mint távoktatás is működik. Az elméleti előadások megtekinthetők Youtube-csatornámon, így bármikor meghallgathatóak, kijegyzetelhetőek: https://www.youtube.com/channel/UCH-xpFrErGmizG0KTqu1AAg

A könyveket és írásos anyagokat minden diák megkapja, és otthon, amikor időd van, készülsz a 20-30 oldalas elméleti szakdolgozat megírására. A vizsga a szakdolgozat megvédése. Segítséget pedig a két hetente folyamatosan megtartott képzéseken kapsz, ahol felteheted a kérdéseidet, és mindenre választ adok.

Minden második hétvégén van tanfolyam péntek este 19:45 – 21:30-ig a Lónyay utcai teremben, és vasárnap délelőtt, 8:45-től a Visegrádi utcaiban. http://hotyogabudapest.com/kapcsolat/

A tanfolyam egy részében megvitatjuk az aktuális kérdéseket, majd a gyakorlati rész következik. A gyakorlati órákon elsajátíthatod az óratartás technikáját, és megtanulod alkalmazni az elméletben megtanultakat. A diploma megszerzéséhez pedig egy sikeres vizsgaórát kell tartanod a jógaterem vendégeinek.

A 200 óra összeállítása

– Gyakorlás az órákon

– Jógafilozófia

– Anatómia

– Oktatáselmélet

– Életmód

– Óratartási gyakorlat

– Igazítás

– Pranajama

– Gyakorló órák vendégeknek

– Vizsgák

A tanfolyam díja 200000 Ft. Részletfizetési lehetőség lehetséges egyéni megbeszélés alapján, de becsatlakozáskor legalább 50% befizetés szükséges. ( A Ganapati által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma, de ha valaki szeretne a YAI oldalán fényképes regisztrációt, további 100 € regisztrációs díj befizetésével az indiai oldalon is szerepelni fog fotóval mint végzős diák.

A tanfolyam időtartama maximum 8 hónap, amely kb. 30 tanfolyamos hétvégét tartalmaz, amiből legalább 18 alkalmon részt kell venni. Ha valaki nem teljesíti ezt a feltételt, akkor minden egyes hónap csúszással 10000 Ft késedelmi pótdíjat kell fizetnie, hogy vizsgázhasson.

Intenzív jógaoktatói képzés magánórák keretein belül is!

Egyéni időbeosztással, magánórák keretein belül akár egy hónap alatt intenzív 200 órás tanfolyam . Részletek személyes egyeztetés alapján.

Intenzív magánképzés ára 300000 Ft + 100 € regisztrációs díj

Információ:

Kiss Zoltán Nitai

nitaiprana@gmail.com

06 20 3643711

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kiss-Zolt%C3%A1n-Nitai-Yoga-/237834002972551

 

HÍRLEVÉL! 

Ha más témák iránt is érdeklődnél, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a következő liken: http://nitayoga.com/hirlevel/

2 thoughts on “Oktatóképzés

  1. Szia,

    Érdekelne az oktatói képzés,kérdésemhogy amennyiben én pillanatnyilag Erdélyben-Csikszeredában tartozkodom, akkor mennyire kivitelezhető a képzés elvégzése?
    Érdekelne továbbá a jógához tartozó/kapcsolodó táplálkozási infók,amennyiben segiteni tudnál hol találok részletes infókat,megköszönném.

    Köszönöm,

    Csata Tünde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *